Qlik Sense solutie Business Intelligence de la Memory

Qlik Sense solutie Business Intelligence

Transforma datele in informatii! Memory - partener Qlik in Romania

Incepi usor, cresti usor!

Imaginati-va un instrument de analiza atat de intuitiv incat oricine din compania dvs. ar putea crea cu usurinta rapoarte personalizate si tablouri de bord dinamice pentru a interpreta cantitati mari de date.

Transforma datele in informatii cu Qlik Sense

A venit timpul cand toata lumea din organizatia dumneavoastra sa poata vizualiza si analiza cu usurinta date pentru a lua cele mai potrivite decizii.
Cautati si explorati cantitati mari de date cu Qlik Sense, fara a fi nevoie de dezvoltatori, experti in baze de date sau designeri.

Qlik Sense unifica mai multe surse de date pentru o imagine completă a informatiilor, fara lacune si pentru a descoperi perspective ascunse.

1-1-1_QS-DesktopIcon_144x144

Qlik Sense Desktop

Importa propriile date si experimenteaza puterea Qlik Sense. Un instrument de vizualizare gratuit de date pe care oricine il poate utiliza pe un computer personal.
Descarca gratuit

1-1-1_QSEnterprise-Icon_144x144

Qlik Sense Enterprise

Vizualizati date, construiti aplicatii personalizate, acoperind intreg spectrul de nevoi la nivel de companie. Acum, nu exista limite.
Contactati-ne pentru detalii

qsc-icon-large

Qlik Sense Cloud

Interactionati cu Qlik Sense ori de cate ori este nevoie. Invitati alte persoane sa faca acelasi lucru intr-un mediu sigur.
Afla mai multe detalii

Intuitiv si usor de utilizat

Drag-and-drop – folositi interfete simple de tip drag-and-drop pentru a crea vizualizari flexibile de date interactive. Explorati datele cu vizualizari inteligente care se adapteaza automat la parametrii stabiliti de dvs.
Smart Search – utilizati cautari inteligente si accelerate pentru a naviga in informatii complexe cu gasirea rapida a nevoilor avute.
Management centralizat – gasiti si partajati analize relevante, inclusiv aplicatii si discutii, printr-un portal centralizat
Integrator de date – unificati surse de date diferite pentru o imagine completa a informatiilor

Qlik00_img

Vizualizari interactive inteligente

Qlik Sense intelege, colaboreaza, comunica si partajeaza date la orice dispozitiv generand vizualizari de date gata de utilizare.
Va permite sa partajati mai multe puncte de vedere cu capacitatea reveni in analiza sursă, in orice punct.
Complet responsive – acces pe orice dispozitiv, oricand, oriunde.
Perfect customizabil – API-urile deschise permit dezvoltatorilor sa personalizeze rapid, sa extinda si incorporeze Qlik Sense in aplicatii diverse pentru a raspunde nevoilor unice de business.

1-1-1-PO1-AllDevices-1280x720

Transforma-ti echipa in creatori

Incarcare rapida si inteligenta de date – cu ajutorul wizard-ului integrat totul este simplu chiar si pentru utilizatorii neexperimentati.
Biblioteci predefinite – vizualizarile predefinite permit echipei sa creeze cu usurinta rapoarte cu ajutorul interfetelor deja integrate.
Siguranta si securitate – la cel mai inalt nivel pentru datele si informatiile aflate pe toate dispozitivele.

Qlik3_img

Descopera  qlik-logo-2x

Experimentati puterea Qlik pe computerul personal.

Qlik Sense Desktop ofera persoanelor fizice puterea de a crea vizualizari personalizate si interactive de date, rapoarte si tablouri de bord din mai multe surse de date cu drag-and-drop. Pentru suport va stam la dispozitie!

Va rugam sa furnizati o adresa de E-mail valida pentru a genera link-ul de descarcare.
Link-ul pentru download va fi trimis pe adresa de E-mail specificata in formular.

 

Echipa Memory dispune de capabilitatile necesare pentru analiza si implementarea Qlik solutie Business Intelligence completa caracteristica marilor companii, dar in acelasi timp are si capacitatea integrarii de solutii particulare intr-un context dat, dupa necesitatile clientului.