Servicii web. SEO. Creatie site-uri web si magazine online

Servicii web. SEO

O casa pentru brand-ul dumneavoastra!

Ai o afacere? E timpul sa o faci cunoscuta online!

Servicii web – Creatie site -uri web si magazine online. Site -uri de prezentare si servicii SEO. Servicii de publicitate online.

Magazine Online

Oferim afacerii dumneavostra online orientarea de care are nevoie. Aveti la dispozitie solutii complexe de e-commerce cu administrare in limba romana.

Focusul pe care trebuie sa-l aveti este cel de natura administrativa, stocuri, furnizori, logistica, constructia si administrarea unui magazin online ramanand in sarcina specialistilor.

Platforma utilizata este una de tip e-commerce OpenSource, ce permite accesul liber la dezvoltare chiar daca schimbati furnizorul de servicii web. Aveti inclus un management al stocului, facturare, clienti, produse, metode de plata diverse, integrare cu servicii de transport si procesatori de plati online.

Este important sa stiti ca puteti achizitiona doar cat aveti nevoie, preturile fiind flexibile in functie de facilitatile dorite …

Marketing Online

Marketing-ul online, se refera la serviciile de publicitate si marketing care folosesc web-ul sau e-mail fie pentru a creste vanzarile directe, fie pentru identitate si branding.

Serviciile Memory de internet marketing se impart in categorii specializate, cum ar fi marketing Web, e-mail marketing si social media marketing.
– 1 – Marketing Web include site-uri de e-commerce web , site-uri Web de marketing afiliat , site-uri web de promovare sau de informare, publicitate online pe motoarele de cautare cu optimizare pentru motorul de cautare (SEO)
– 2 – E-mail Marketing, publicitate si marketing de promovare prin mesaje e-mail pentru clientii actuali si potentiali
– 3 – Social Media Marketing, publicitate si de marketing prin intermediul retelelor de socializare precum Facebook, Twitter, YouTube …

Servicii de optimizare. SEO

Search Engine Optimization (SEO) este activitatea de optimizare a paginii web in scopul de a o face mai prietenoasa pentru motoarele de cautare Google, Yahoo…
Toti ne dorim ca site-ul nostru sa fie cat mai bine pozitionat in cautari si cu cat mai multi clienti sau vizitatori. Asta inseamna ca site-ul sa fie usor de gasit.

Primul pas in realizarea acestui lucru se face prin cresterea relevantei paginilor web ale site-ului nostru in fata motoarelor de cautare si optimizarea landing page-urilor determinind astfel afisarea lor pe pozitii superioare in paginile cu rezultate ale cautarilor.

Este important ca optimizarea SEO sa fie facuta cu multa atentie, realizata prost poate face mai mult rau site-ului dvs. decat daca n-ar fi existat deloc ….

Creatie Web

Sunteti o firma care nu detineti un buget consistent pentru a va face vizibili online? Va oferim o solutie flexibila de dezvoltare web de tip OpenSourse de la WordPress.
Pentru site-uri personale (blog) sau corporate recomandam solutia de dezvoltare CMS WordPress.

Fiind bine indexata de motoarele de cautare, dispunand de o multitudine de teme si modulele dezvoltate este solutia ideala pentru un start-up de prezentare atat pentru companie cat si sociala.

Memory ofera servicii complete pentru WordPress: consultanta in alegerea modulelor, instalare, configurare, implementarea baze de date, administrare, mergand pana la servicii de gazduire a web, in doar cateva zile site-ul dvs. fiind perfect functional

Va ajutam sa creati site -ul dvs. e-commerce.

Suntem intodeauna alaturi de clientii nostri in toate etapele de dezvoltare ale unui magazinului online.

magazin-online-1

Flexibilitate in configurarea meniului pentru categorii. Va permite sa creati meniuri de navigatie complexe cu elemente personalizate pentru categoriile si sub-categoriile existente. Tot ce trebuie sa faceti este sa definiti elementele de meniu dupa doriti, apoi sa adaugati sub-meniuri (cu link-uri personalizate ) pentru categoriile existente. Puteti crea nelimitat sub-categorii care vor fi afisate intr-un meniu drop-down pe nivele multiple. Aveti control complet asupra a cum doriti sa arate categoriile in meniul magazinului dvs.

  • Produse si categorii nelimitate
  • Produse: dimensiuni, greutati, taxe..
  • Optiuni multiple transport si plata
  • Filtrare, optiuni si variante ale produselor
  • Management stocuri si rapoarte vanzari
  • Sistem de discount si preturi speciale
  • Sistem de marketing si promotii
  • Multilanguage / Multi-Valute (LEI, EUR..)
  • Finalizare comanda intr-o singura pagina
  • Module optionale, ex. plata cu cardul…

Alege una dintre variante de achizitie si ai 15 zile utilizare demo pentru a vedea ce poate magazinul tau!

Cere o cotatie de pret pentru magazinul tau.

Suntem bucurosi sa-ti raspundem! Daca variantele de achizitie mentionate pentru magazine online nu sunt ceea ce iti doresti, solicita-ne o cotatie de pret adaptata nevoilor tale.