Termeni si conditii de utilizare a site-ului - Solutii informatice complete

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Termenii si conditiile de Utilizare pentru site-ul: http://www.memory.ro

 

INTRODUCERE

Bine ati venit pe site-ul societatii Memory SRL, denumite in continuare „Site” sau „Site-ul”. Prin prezentul document, punem la dispozitia dumneavoastra Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, care se aplica tuturor persoanelor care il acceseaza.

Site-ul este detinut si administrat de societatea Memory SRL, persoana juridica romana, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Hunedoara, sub nr. J20/461/1998, avand CUI RO10694678 si sediul social stabilit in Hunedoara, Bd. Libertatii, nr. 7A, bl. 14B, jud. Hunedoara, telefon 0254711600, email: contact@memory.ro.

Prin vizitarea site-ului nostru si accesarea informatiilor, resurselor, serviciilor, produselor si intrumentelor pe care vi le oferim, intelegeti si sunteti de acord sa acceptati Termenii si Conditiile enuntate in cuprinsul prezentului document, precum si cu termenii si conditiile formulate in Politica de Confidentialitate, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Ne rezervam dreptul de a schimba Termenii si Conditiile de utilizare fara niciun fel de notificare prealabila. Totusi, in situatia in care aceste modificari ar fi de natura sa afecteze drepturile dumneavoastra personale si/sau ar avea implicatii asupra datelor dumneavoastra personale, acest aspect va fi adus la cunostinta dumneavoastra prin aparitia unui mesaj automat la accesarea site-ului prin care veti fi informat cu privire la aceste modificari.

Faptul ca veti continua sa utilizati acest site dupa astfel de modificari, notificate daca natura lor cere acest lucru, reprezinta confirmarea si acordul dumneavoastra fata de sectiunea modificata a termenilor si conditiilor.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului va rugam sa parasiti site-ul. Continuarea navigarii pe site va echivala cu luarea la cunostinta si acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a Politicii de Confidentialitate  si a Politicii de Cookies .

Acest document va prezinta drepturile si responsabilitatile dumneavoastra atunci cand utilizati acest site si va rugam sa le cititi cu atentie.

 

PROPRIETATE INTELECTUALA

Intreg continutul si toate materialele disponibile pe site, incluzand, dar fara a se limita la, text, grafica, numele website-ului, cod, imagini si sigla sunt proprietatea intelectuala a Memory SRL, fiind protejat de legislatia privind protectia drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Orice utilizare inadecvata, incluzand dar fara a se limita la reproducerea, distribuirea, afisarea sau transmiterea oricarui continut pe acest site este interzisa, cu exceptia cazului in care este autorizata in mod expres de Memory S.R.L.

 

UTILIZAREA SI CONDUITA RESPONSABILA

Prin vizitarea Site-ului si accesarea informatiilor, resurselor, serviciilor, produselor si instrumentelor pe care vi le oferim, fie direct, fie indirect (numite in continuare in mod colectiv „Resurse”), sunteti de acord sa utilizati aceste Resurse doar pentru scopurile pentru care au fost avute in vedere, cu respectarea (a) Termenilor si Conditiilor si (b) Politicii de Confidentialitate si (c) legilor, reglementarilor aplicabile si practicilor sau instructiunilor online general acceptate.
Astfel, intelegeti ca:

a. Pentru a ne accesa Resursele, vi se poate solicita sa furnizati anumite informatii despre dumneavoastra ca si parte din procesul de inregistrare sau ca si parte a abilitatii dumneavoastra de a utiliza Resursele. Astfel, vi se vor putea solicita informatii precum: nume, numar de telefon, adresa de email, adresa (in situatia in care comandati un bun fizic) date necesare procesarii platilor (in situatia in care achizitionati produse/servicii contra cost).
In Politica de Confidentialitate va prezentam mai pe larg datele care va pot fi solicitate si drepturile pe care le aveti in legatura cu acestea. Astfel, dumneavoastra va asumati responsabilitatea ca orice informatie transmisa este reala, corecta, completa si actualizata la zi.

b. Accesarea sau incercarea de a accesa oricare dintre Resursele noastre prin orice alte mijloace decat cele pe care le oferim este strict interzisa. Prin continuarea navigarii pe acest site consimtiti in mod expres sa nu accesati sau sa nu incercati sa accesati oricare dintre resursele noastre prin orice mijloace automate, neetice sau neconventionale.

c. Angajarea in orice activitate care perturba sau interfereaza cu Resursele noastre, incluzand serverele si/sau retelele pe care Resursele noastre sunt localizare, sau de care sunt conectate, este strict interzisa.

d. Incercarea de a copia, duplica, reproduce, vinde, comercializa sau revinde Resursele noastre este strict interzisa. Extragerea oricaror informatii din resurse urmata de orice utilizare in scop comercial sau necomercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere, si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a conditiilor de utilizare si ne rezervam dreptul de a lua masurile legale pentru protejarea drepturilor noastre.

e. Sunteti singurul/a raspunzator/raspunzatoare de orice consecinte, pierderi sau prejudicii care ni se pot aduce, direct sau indirect, din cauza oricaror activitati neautorizate conduse de catre dumneavoastra sau la initiativa dumneavoastra, asa cum acestea au fost explicate mai sus, si care, de asemenea, pot atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

f. Sunteti singurul/a responsabil(a) pentru continutul pe care dumneavoastra alegeti sa il postati pe site-ul nostru ( comentarii, postari pe blog, discutii publice, forumuri, grupuri de informatii, etc). Astfel, prin postarea de continut pe site-ul nostru dumneavoastra va asumati personal responsabilitatea pentru toate afirmatiile pe care faceti.

Prin postarea de informatii sau prin utilizarea oricarui instrument de comunicare (comentarii, postari pe blog, discutii publice, etc), va dati acordul si va asumati responsabilitatea ca nu veti uploada, posta, partaja sau distribui continut care:

I. Este ilegal, amenintator, calomnios, abuziv, hartuitor, degradant, indimidant, fraudulos, amagitor, invaziv, rasist sau care contine orice tip de limbaj sugestiv, inadecvat sau explicit;
II. Incalca o marca inregistrata, un patent, un secret comercial, dreptul de autor sau orice alt drept de proprietate al oricarei parti;
III. Contine orice tip de reclama neautorizata sau nesolicitata;
IV. Impersoneaza orice persoana sau entitate, incluzandu-i pe angajatii sau reprezentatii Memory S.R.L.

Astfel, intelegeti si acceptati faptul ca avem dreptul de a decide sa stergem orice continut care consideram ca nu corespunde prezentilor Termeni si conditii de utilizare, precum si orice continut care consideram ca este ofensiv, periculos, inaccetabil, incorect sau care violeaza orice drept de autor sau marca inregistrata a unei terte parti.

Noi nu suntem responsabili de nicio intarziere sau esec de a sterge un astfel de continut.
Prin continuarea navigarii pe acest website va dati acordul si sunteti de acord ca noi avem dreptul de a sterge orice continut care incalca regulile stabilite in prezentii termeni si conditii si, totodata, renuntati la orice fel de pretentie fata de noi.

Nu ne asumam nicio raspundere pentru niciun continut postat de catre dumneavoastra sau de catre orice terte parti care ne folosesc website-ul.

g. Sunteti de acord sa despagubiti si sa exonerati de raspundere Memory SRL, pentru toate daunele, cheltuielile, prejudiciile si costurile, incluzand onorariile avocatilor care rezulta din orice violare a acestor Termeni si Conditii de Utilizare sau din neindeplinirea unor obligatii. Ne rezervam dreptul de a formula actiuni si aparari pentru orice pretentie pentru care avem dreptul la despagubiri conform acestor Termeni si Conditii de Utlizare. Intr-un astfel de caz, sunteti de acord sa cooperati cu noi in masura rezonabila ceruta.

 

CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, motiv pentru care am creat o Politica de Confidentialitate separata pentru a va explica in detaliu cum colectam, administram, procesam, asiguram si stocam informatiile dumneavoastra personale. Politica noastra de confidentialitate face parte integranta din aceste Conditii de Utilizare si poate fi citita in integralitatea sa apasand aici .

 

DREPTURILE UTILIZATORILOR

In calitate de utilizator al site-ului aveti:
– Dreptul de acces, navigare si utilizare a acestui Site;
– Dreptul de a beneficia de informatiile postate pe Site;
– De a va exprima opiniile sub forma de comentarii ori de a cere informatii suplimentare prin intermediul datelor de contact mentionate in sectiune Contact.

 

OBLIGATIILE VIZITATORILOR/UTILIZATORILOR

In calitate de utilizator al site-ului va asumati urmatoarele obligatii:
– Sa utilizati Site-ul doar in scopuri legale;
– Sa nu violati masurile tehnologice si de protectie ale Site-ului;
– Sa nu initiati si desfasurati activitati precum cele de tip cracking, hacking ori alte activitati similare, de natura sa afecteze buna functionare a Site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.
– Sa nu postati pe Site mesaje/materiale cu caracter ilegal, disciminator, abuziv, hartuitor, amenintator, vulgar, obscen, rasist, profanator, ofensator sau defaimator pentru persoane/organizatii, vatamator in orice privinta, de natura sa induca un comportament ilegal sau in contradictie cu scopurile declarate ale acestui site;
– Sa nu postati mesaje publicitare;
– Sa nu divulgati informatii confidentiale.

 

GARANTII SI LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea noastra depune toate diligentele pentru a va oferi produsele/serviciile in conformitate cu nevoile si cerintele dumneavoastra. Ne dorim ca orice defecte in administrarea sau functionalitatea oricaror produse/servicii/resurse sa fie reparate sau corectate cat mai rapid.
In ceea ce priveste continutul aflat pe site, este posibil sa gasiti materiale pe care le considerati neadecvate. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul postat de utilizatori prin intemediul Site-ului nostru. Nu suntem responsabili pentru acuratetea informatiilor, pentru respectarea drepturilor de autor, pentru legalitatea sau decenta continutului postat de utilizatori ai Site-ului. Prin continuarea utilizilarii siteului sunteti de acord sa ne eliberati de orice raspundere legata de un astfel de continut. Totusi, va suntem recunoscatori daca ne notificati in situatia in care descoperiti astfel de continut.
Ne dorim sa va oferim cele mai bune produse/servicii/resurse dar nu suntem perfecti si uneori lucrurile pot sa nu mearga cum ar fi trebuit. Prin citirea si asumarea prezentului document intelegeti si acceptati ca serviciile/produsele/resursele noastre sunt asigurate „asa cum sunt” si fara niciun fel de garantie expresa sau implicita.

Nu garantam ca:
– Produsele/serviciile/resursele vor fi disponibile in orice moment sau orice locatie
– Orice defecte sau erori pot fi corectate
– Produsele/serviciile/resursele nu vor contine virusi sau alte materiale daunatoare
– Rezultatele utilizarii vor corespunde asteptarilor dumneavoastra. Utilizarea acestora se va face pe riscul dumneavoastra.

Limitarea raspunderii: In masura maxima permisa de lege, nici compania Memory S.R.L., nici angajatii sau directorii nostri nu sunt raspunzatori pentru nicio pierdere sau paguba directa sau indirecta, accidentala sau cu titlu de exemplu care poate sa apara in urma utilizarii produselor/serviciilor/resurselor noastre sau ca urmare a oricaror schimbari sau pierderi de date, a anularii sau pierderii accesului sau a aparitiei unei perioade de nefunctionalitate, in situatia in care aceste lucruri se intampla independent de culpa noastra.

Orice pretentie fata de noi va fi strict limitata la suma de bani pe care ati platit-o pentru utilizarea produselor si/sau serviciilor, daca o astfel de suma a fost platita.

 

INCETAREA UTILIZAII

Sunteti de acord ca, in situatia incalcarii prezentilor Termeni si Conditii de utilizare, a Politicii de Confidentialitate sau a legii, putem sa suspendam sau sa limitam accesul dumneavoastra la tot sau la o parte a Site-ului si a Resurselor noastre. Acest lucru se poate efectua nefiind nevoie de o notificare prealabila.

Orice activitate suspectata a fi ilegala, frauduloasa sau abuziva poate constitui o baza pentru incheierea relatiei cu dumneavoastra si poate duce la notificarea autoritatilor publice competente.

In ceea ce priveste datele dumneavoastra personale, in cazul in care se impune suspendarea sau rezilierea drepturilor dumneavoastra de a utiliza Resursele pe care le oferim, vom depune diligenta necesara pentru ca stergea informatiilor pe care le-ati putea avea stocate la noi, inclunzand orice informatii de acces sa se faca respectand Politica de Confidentialitate si drepturile pe care dumneavoastra le aveti, alegand metode care sa nu produca prejudicii nejustificate pentru dumneavoastra.

 

LEGEA GUVERNANTA

Prin accesarea site-ului nostru sunteti de acord ca legislatia aplicabila este cea din Romania si UE cu privire la toate chestiunile care tin de utilizarea acestui website si de cumpararea oricaror produse sau servicii prin intermediul acestui site.
De asemenea, orice actiune care are in vedere aplicarea prezentilor termeni si conditii de utilizare si a politicii de confidentialitate este de competenta instantelor din Romania, de la sediul societatii Memory SRL Hunedoara.

 

CONTACT

Pentru orice fel de intrebari sau comentarii in legatura cu aceste Conditii de Utilizare, asa cum sunt formulate mai sus, puteti sa ne contactati la:
MEMORY S.R.L.
Bd. Libertatii, nr. 7A, bl. 14B, Hunedoara, jud. Hunedoara
Telefon: 0254 711 600
Email: contact@memory.ro
J20/461/1998
RO10694678