Cursuri - Solutii informatice complete

Cursuri

Alaturi de tine in dezvoltarea ta!

Fie ca iti doresti dezvoltarea abilitatilor tale de a utiliza diverse programe de operare pe calculator
sau iti doresti dezvoltarea abilitatilor tale de comunicare, expertii Memory sunt alaturi de tine.

operator_PC

Cursuri de operare PC

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc sa invete sa utilizeze programele de baza ale unui calculator – Windows, Word, Excel, Power Point, Internet si Social Media, utilizate in activitatea unei companii sau institutii, dar si in viata de zi de zi.

Cunostinte si abilitati initiale

Participarea la acest curs nu presupune cunostinte de utilizare a calculatorului. Conditia de acces este minim 12 clase absolvite, cu sau fara diploma de Bacalaureat.

Descriere

Cursul de operare PC  – Operator introducere, validare si prelucrare date –  este un curs acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si Justitiei Sociale.

Durata cursului este de 51 de ore de pregatire teoretica si practica si se finalizeaza prin sustinerea unui examen de absolvire.

La ce te poti astepta?

  • Invatare experientiala prin foarte multe exercitii practice.
  • Suport de curs si calculator pentru lucru individual.
  • Seriozitate si dedicare din partea echipei de traineri.
LS

Club de Public Speaking

Dezvoltarea abilitatii tale de a comunica va face mult mai multe pentru cariera ta, pentru afacerea ta si pentru tine decat orice alta abilitate pe care o poti dezvolta.

Cui se adreseaza?

Clubul este deschis pentru toate persoanele care vor sa-si dezvolte si imbunatateasca abilitatea de a comunica; acelora care vor sa faca ceva concret pentru dezvoltarea lor profesionala si personala, dar si acelor vorbitori care au deja experienta, dar vor sa treaca la urmatorul nivel.

Cunostinte si abilitati initiale

Nu trebuie sa fii un vorbitor nemaipomenit, tot ce trebuie sa faci este sa iti dai silinta, sa te implici si sa dai tot ce ai tu mai bun in tine si ai sa vezi ca aceleasi principii pe care si cei mai buni comunicatori ai lumii le folosesc vor functiona si  pentru tine.

Descriere

Clubul de public speaking  este modelat dupa stilul de comunicare al lui John C. Maxwell,  unul dintre  cei mai buni comunicatori din lume si facilitat de Bianca Șuta – membru certificat John Maxwell Team Romania.

Clubul este creat astfel incat sa faca experienta ta de invatare mai cat mai placuta si cat mai bogata posibil.

Timp de 12 saptamani, in cadrul intalnirilor saptamanale vom vizualiza, invata si modela secrete ale comunicarii si le vom aplica practic in scurte discursuri, de 3-5 minute, care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare.

La finalul celor 12 saptamani absolventii care au sustinut minim 5 discursuri vor primi si diplome de absolvire marca John Maxwell Team Romania.

La ce te poti astepta?

  • Lectii de comunicare de la un comunicator de talie mondiala: John C. Maxwell.
  • Invatare experientiala prin discursuri, feedback si evaluare imediata.
  • Suport si incurajare.
  • Un mediu de invatare si de dezvoltare continua a abilitatilor tale de comunicare.